Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (7.26 secunde)
Libertatea: Tatal baietelului ucis de maidanezi face marturisiri cutremuratoare In 20 de ani, autoritatile n-au fost in stare sa rezolve problema maidanezilor.
"In ceea ce priveste plecarea in Turcia si faptul ca s-a spus ca nu mi-am dat acordul ca Violeta sa isi insoteasca mama, am cerut niste lamuriri din punct de vedere al tatalui, mai ales ca ea (Andreea - n.r.) lasa sa se inteleaga ca ba e, ba nu e cu partenerul ei.
Misterul care invaluia descoperireea anticului oras era din ce in ce mai intortochiat deoarece disparitia Colonelului Fawcett chiar in momentul in care parea ca a descoperit cum sa se ajunga acolo dupa spusele indienilor, apoi moartea lui Karl Bugger care a fost ucis in Rio de Janeiro in fata luxoaslor hotele din Copa Cabana in momentul in care prepara expeditia sa pentru a ajunge in Akakor, apoi fiul lui Faucett care pleaca in cautarea tatalui, apoi moartea unui calugar al Vaticanului care detinea pasaje din adevarata carte a indienilor au dat de gandit mult celor care nu s-au indoit de adevarata existenta a acestui oras pierdut al antichitatii.
era bunicul din partea tatalui. Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.
Din pacate pentru ea, magistratii au hotarat, luni, ca fetita sa ramana in continuare in grija tatalui, iar Roxana sa-i plateasa pensie alimentara.
Atlantii stiau cum sa aduca O ANUME entitate in corpul clonat (se comanda in functie de posibilitati, acceptul Entitatii Responsabile de Planeta tatalui Clonei, timp si oferta).
Este important sa stim care sunt simptomele, factorii de risc si istoricul familial, atat din partea mamei cat si din partea tatalui.
Tatal tau te va veghea de acolo, de Sus, si va fi mereu mandru de tine!" Membrii Guvernului Romaniei transmit sincere condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui sau:
Primul motiv pentru acest interes al oamenilor de stiinta si pentru orientarea carierei lui Mary Anning a fost descoperirea facuta de aceasta, la cateva luni dupa moartea tatalui ei:
sf-esc.ro D O C U M E N T Cu vrerea Tatalui, cu binecuvantarea Fiului si cu savarsirea Sfantului Duh, s-a construit aceasta Catedrala Episcopala cu hramul "Inaltarea Domnului", dupa proiectul arhitectului Voicu Florea, intre anii 1994-2004.
Deci, suntem oameni seriosi, dar comentam "dezvaluirile" tatalui EBA (care EBA ne-a fost brav europarlamentar, ales democratic), fost reprezentant la Anvers, cumatru cu Bercea.
Gabriela Dorgai era divortata si in ultima perioada a fost puternic afectata de faptul ca in urma divortului, custodia fiicei in varsta de 17 ani, a fost atribuita exclusiv tatalui.
Asta vara am avut ocazia sa revad Gradina Zoologica din Calarasi, oras in care ma duceam in copilarie, in vacante, la bunica din partea tatalui meu.
Alaturi de alti Parinti ai Bisericii, a participat la primul Sinod ecumenic de la Niceea din 325, dovedindu-se un puternic aparator al credintei crestine impotriva preotului Arie, care vedea in Hristos o simpla creatura a Tatalui, si nu pe Fiul lui Dumnezeu intrupat, cea de-a doua Persoana a Sfintei Treimi.
Totul numai din cauza tatalui ei, care nu doreste sa-si retraga plangerea pe care a facut-o la Politia din Calarasi.
Dupa ce s-a mutat cu familia de la Plescoi la Buzau, la varsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzaului, la bunicul din partea tatalui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie.
In iconografie, Hristos e mereu reprezentat sezand, de-a dreapta Tatalui, pe tronul Sau ceresc, iar in textele liturgice se face referire la Iisus sezand in slava, niciodata stand.
Riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
riscul de a face cancer ovarian este mai mare la femeile care au in familie (si din partea tatalui, si din partea mamei) doua sau mai multe rude care au avut cancer ovarian, de san, de colon sau de uter.
google-analytics.com